Kosttillskott för din hälsa


När det gäller effektiva näringstillskott, har vi bred kunskap från erfarna näringsexperter. I vårt varierade nu3-sortimentet hittar du därför endast näringstillskott som uppfyller våra höga krav när det gäller tillverkning och ingredienser. Utöver detta vill vi ge dig den personliga service du önskar, så att du kan vara säker på att få de bästa kosttillskotten för din hälsa.

Stort urval av de bästa produkterna

Alla näringstillskott i nu3-sortimentet har valts ut med stor omsorg av erfarna närings- och idrottsforskare för att kunna erbjuda dig produkter sammanställda efter de senaste vetenskapliga forskningsrönen. I vårt omfattande sortiment hittar du såväl stora och välbeprövade varumärken som mindre kända tillverkare som levererar hög kvalitet till rimliga priser. Upptäck också nya hemligheter och skönhetstips!

I vårt butikssortiment hittar du inte bara ett komplett utbud av populära kosttillskott som innehåller A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin och B-vitaminkomplex. Vi erbjuder även ett brett utbud av mineraler som är viktiga för kosten så som kalcium, magnesium, järn, selen och zink, samt ett stort urval av andra näringstillskott för en hälsosam livsstil. Dessa sträcker sig från folsyra, co-enzym 10, essentiella omega 3-fettsyror och proteiner av olika naturliga aminosyror, växtprodukter, enzymer och signalsubstanser, till specifikt aktiva ingredienser såsom kreatin och karnitin.

Hos nu3 hittar du alltid rätt näringstillskott för din personliga livsstil och individuella behov!

Näringstillskott från experterna

Som näringsexperter vet vi på nu3 att en hälsosam livsstil ibland inte är helt felfri. Vi hjälper dig gärna kompensera för eventuella försummelser, och har därför sett till att utöver näringstillskott även sälja preparat mot vitaminbrist på grund av rökning, eller hjälp mot baksmälla. Även vid brist på viktiga näringsämnen, såsom järnbrist, kalciumbrist eller selenbrist, hittar du i vår butik värdefullt stöd som kan ge din kropp vad den behöver.

nu3 erbjuder även rätt kosttillskott för dig med specialkost - oavsett om du vill äta vegetariskt eller vegan, laktosfritt eller glutenfritt.