Skönhet

I vår skönhetskategori hittar du allt du behöver som hör till tema skönhet. Med fokus på att erbjuda prisvärda alternativ av hög kvalité anpassade för olika behov erbjuder vi det senaste inom skönhet och beauty.

Här kan du bontanisera bland ekologisk hudvård, naturkosmetika, hår- och skönhetsprodukter med naturliga ingredienser som bas tillsammans med högpresterande och dermatologiskt testade produkter. Varför inte kombinera med kosttillskott innehållande speciella mikronäringsämnen som ger ditt naturliga glow en extra push inifrån? Oavsett om du letar efter läppglans, ansiktsmask, ekologisk duchtvål eller magnesiumflingor till badet så har vi något för dig. Välj bland märken som Loelle, beprövade Pure Woman, välkända Dr.OrgancPriorin, naturkosmetika hjälten Santé, Burt´s Bee eller kanske Finska skönhetsundret Supermood? I vårt utbud hittar du det senaste, inte bara från Norden utan även resten av Europa!

Ekologisk hudvård

Fördelarna med en ekologisk, eller en organic hudvårdsrutin utan skadliga tillsatser och restämnen tilltalar allt fler. Att unna sig skönhetsprodukter som möter ens behov och samtidigt är ekologiskt certifierade behöver inte alls vara svårt och kan framförallt vara snyggt! Vi har produkter som inte bara gör underverk för din skönhet utan även kommer i tilltalande förpackningar, perfekt att ge bort till dig själv eller någon du tycker om.

Skönhet inifrån

Vi erbjuder även särskilda kosttillskott förser kroppen med mikronäringsämnen, vilka bidrar till att bibehålla ett normalt och hälsosamt hår och hud. Hit räknas särskilda vitaminer som till exempel biotin (vitamin B7), och olika mineraler, som bland annat zink. Oavsett om du vill få ett hälsosamt hår med hjälp av Priorin, ett kosttillskott som ger håret skräddarsydd näring från insidan eller en vårdande produkt har vi ett utbud som passar alla. Varför inte prova en kombination för ett optimalt vackert resultat?

Om du är osäker på vilket hårinpackning, schampo, kräm eller en välgörande olja som passar just dig får du den vägledning du behöver av oss, klicka på produkten och få vår expertis.

Skönhetsprodukter som kosmetikprodukter och beprövade produkter från naturen, vilka kan hittas i denna kategori kopplas ofta samman med teman som till exempel anti-agingkroppsvård, mjuk och ren hud, friskt och glänsande hår eller viktminskning. Du kan använda dig av filterfunktionen för att förbättra din sökning och anpassa det efter just dina behov. 

Vidare kan du köpa mikronäringsämnen här i butiken, vilka hör till tema skönhet eller bekanta dig med vårt kunskapsområde och informera dig mer de olika näringsämnena så som egenskaper, verkan, efterfrågan, brister mm.