219 Produkter i kategori: Viktminskning

Gå ner i vikt kan vara enkelt!

Att gå ner i vikt har aldrig varit enklare! I vår slimmingkategori hittar du ett brett utbud av viktminskingsprodukter som passar just dina mål och viktigast av allt, din livsstil. Nå din drömvikt med oss!

Beslutet "Jag vill gå ner i vikt" tas ofta snabbt och kommer naturligt när vi känner att vi har fått nog och äntligen är redo för förändring. Fulla av motivation får vi en bra start och går ner kilona som krypit sig på. Men sedan? Många dieter lovar en hel del, men ofta får vi inte det resultat vi vill - en vikminsking som håller även efter dietfasen. Jojo-effekten, att man går upp de kilon man precis gått ner kan få den mest motiverade att ge upp.

Hur kan du nå din drömvikt effektivt och nå det mål du vill uppnå? Våra näringsexperter ger dig svar på din fråga!

Gå ner i vikt, men hur? 

Om du vill gå ner i vikt på lång sikt är det bra att känna till att en diet bara är början. Men en bra sådan! Starten på ett nytt och hälsosammare liv kan underlättas av en snabb viktnedgång med hjälp av en formeldiet som motiverar oss att ta tag i de vanor som bidragit till oönskade kilon. När vi mår bra och känner oss i form är vi redo för nästa steg: att förändra våra vanor. Nu är det lättare att undvika den där extra glassen, vi har en nyvunnen energi som hjälper oss att välja nyttigare alternativ, en hemmagjord variant eller ett gott  low carb-snacks som låter oss njuta utan onödiga kolhydrater. 

Lyckas med din viktminsking på ditt sätt


Att använda sig av måltidsersättning eller kanske bars för att gå ner i vikt passar framförallt dig som vet att du blir motiverad av snabba framsteg och inte vill behöva planera så mycket dina första veckor. Enkelt och framförallt: lätt att ta med!

Om du inte riktigt har tid att lägga om dina vanor direkt efter en diet eller vill förebygga en viktuppgång är det praktiskt att ersätta en måltid eller ett snacks med bättre alternativ för mer balans, enkelt och effektivt! Kanske vill du komplementera din hälsosamma kost med smarta kosttillskott som hjälper dig att aktivera din ämnesomsättning för en extra boost?

För dig som önskar gå ner i vikt med hjälp av clean eating hittar du smarta alternativ till processerad mat i vår naturkostkategori. Upptäck fördelarna med kokosolja och njut av en god rawbite till kaffet!

När du har nått din idealvikt börjar den varaktiga förändringen: att välja en balanserad och hälsosam kost, en medvetet hälsosam livsstil som är stark nog att bryta de bekväma vanorna som fått dig att öka i vikt.  Prova att identifiera vanor som har påverkat din vikt negativt och hitta smarta alternativ och skapa nya vanor som du tycker om och kan längta efter. 

Vi stöttar dig med ett stort urval av mångsidiga produkter som passar både vid starten av din diet, under en framgångsrik viktminskning och framförallt: under tiden därefter! Vi hjälper dig att göra starten i ditt nya viktmedvetna livsstil lättare.

Hos oss hittar du högpresterande produkter som på olika sätt effektivt hjälper till vid viktminskning, eller fungerar som komplement åt din sunda och kalorisnåla kost.

   • Proteinshakes, ersätter en eller flera av dagens måltider och hjälper dig att enkelt gå ner i vikt eller att behålla din nuvarande vikt
   • Kapslar och dryck för ökad mättnadskänsla med kolin och glukomannan som minskar hungerskänslor och därmed gör viktminskningen lite lättare
   • Fastepaket för dig som vill kickstarta en hälsosam och smalare livsstil med sunda juicer och teér
   • Laktosfria produkter  hjälper dig att enkelt gå ner i vikt utan laktos


Hitta det som gör just din dröm om att gå ner i vikt till verklighet. Vi hjälper dig snabbt och lätt att hitta rätt produkt, till exempel finns det speciella viktminskningsmetoder, allt från LCHF till formeldiet, produkter för hudåtstramning, kosmetika, måltidsersättning, och naturprodukter. Med hjälp av filterfunktionen kan du begränsa antalet visade produkter utefter olika egenskaper, doseringsformer, märken eller prisnivåer.

Till varje produkt ger vi dig värdefulla råd angående användning och intag. Du hittar även detaljerad information om innehållsämnen, tillverkarens produktbeskrivning, kundrecensioner och länkar till liknande produktkategorier som rundar av och ger rikligt med information kring varje produkt.

Utöver det kan du även upptäcka våra expertpaket, som du enbart hittar hos nu3! Där har våra näringsexperter valt ut och satt samman de bästa produkterna inom området viktminskning – optimalt kombinerade, perfekt matchade med varandra, och till oslagbart fördelaktiga priser.

Förresten: våra näringsexperter stöttar dig inte bara med utvalda produkter och allmän information. Vi ger dig även gärna personlig rådgivning! Via email, telefon eller online chat är vi redo att svara på dina frågor om viktminskning.